Home » Creativitat, Empreses innovadores, Enginyer d'Innovació, Excel.lències del món, INNOGENYERIA, INNOHUNTING

Innovació i crisi

Submitted by on 14/09/2008 – 22:08

Ara que anem cap a la recessió (sense pasar per la crisi) es sent a parlar més de la innovació com a solució de tots els mals de l’economia i de les empreses. Però com ja sabem la innovació es quelcom on s’ha d’invertir i necessita el seu temps; per tant si decidissim invertir ara en innovació els seus fruits es produirien, amb sort, d’aqui un any.

 

Tanmateix ja hi ha qui ha trobat solucions innovadores per ajudar en la crisi als consumidors. A Itàlia ara pots trobar distribuidors de llet fresca “de barril”. Així arribes amb la teva ampolla, l’omples amb la llet que vols; pagant menys que la envasada.
A més a més es pot trobar la llista i un mapa amb tots els distribuidors que s’hi apuntin (http://www.milkmaps.com/).

Nota: Post originalment escrit en http://enginyerdinnovacio.blogspot.com/

Tags: ,

Deixa un comentari